dinsdag 14 februari 2012

Lente in de knop

Het mixen van knal kleuren in de vaas vind ik heerlijk het geeft een spannend effect.Het nieuwe verse boeket straalt iets krachtigs uit. De knoppen staan nog strak om daarna open te gaan en zichzelf in volle glorie te laten zien. Prachtig vind ik het hoe verschillend elke bloem hier in is. De annemoon klapt vrij snel open in de vaas. De ranonkel daar in tegen blijft langer strak in zijn knop om voorzictig laag voor laag open te gaan. De tulp ontvouwt zich bijna sierlijk. Dus niet alleen de kleuren geven een spannend effect ook het verschil in open gaan doet hier aan mee.


Nu is het genieten van een boeket in een vaas, maar ik kan niet wachten tot de natuur zich ook weer openvouwt en zijn kleuren en vormen met volle overgave aan ons laat zien.

3 opmerkingen:

 1. Een prachtig kleurrijk boeket laat je ons hier zien! Daar word ik helemaal vrolijk van en begin echt zin in de lente te krijgen.

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe het maar even zo, ik heb je een award gegeven. Je kan kijken op: http://devrolijkeletterbak.blogspot.com/2012/03/award.html

  groet,
  Kristel

  BeantwoordenVerwijderen